Fénykép, egyéb adat módosítása

Fénykép készítése a vendégről, egyéb vendégadat módosítása 

Fénykép készítése
Már  regisztrált vendéghez biztosít fénykép készítési és mentési lehetőséget a rendszer. Nem csak új vendéghez lehet képet készíteni, már korábban regisztrált vendég esetén is van lehetőség új kép készítésére.
a. Ha újonnan regisztrált vendéghez kell közvetlenül a regisztrálás után képet készíteni, akkor a job oldai Műveletekmenüből a Módosítás menüpontot kell választani.
b. Ha korábban regisztrált vendéghez szeretnénk új képet készíteni, akkor ki kell keresni a vendéget, ezt a legkönyebben a Beléptetés menüpontban lehet megtenni (lásd 3.5 menüpont). Lekeresés után a Módosítomgombra kell kattintani.

Bármelyik pontot (a., b.) választva a Fotó menüpontra kattintva a bal oldalon a csatlakoztatott kamera képe láthatóvá válik.

 
3. kép
A csatlakoztatott kamera képe látható

A kívánt beállítás esetében a Készítés gombra kattintva a pillanatfelvétel job oldalon láthatóvá válik. Ha megfelelőnek ítéli az operátor a pillanatfelvételt, akkor a felhasználóhoz a Mentés gombra kattintva rögzítheti azt.

 
4. kép
A pillanatfelvétel mentése

Ha nem megfelelőnek ítéli, akkor tetszőleges példányszámban alkalmazhatja a Készít gombot, amíg a jónak ítélt Mentésgombbal rögzíteti a véglegesnek ítélt képet.

Egyéb adat módosítása
A vendég adatai módosíthatók, kivéve a következő adatokat:

  • Tagsági kártya száma *
  • Regisztrálás időpontja *
  • Születési név *
  • Születési hely *
  • Születési idő *
  • Anyja neve *

Ha kiderül később, hogy az előbb említett adatokból a regisztrációkor “elírás” történt, akkor a vendéget ki kell vezetni a rendszerből (azaz inaktiválni kell), kártyáját be kell vonni, és újra regisztrálni kell a helyes adatokkal.

United Kingdom gambling site click here