Keresés, statisztika

Keresés, statisztika az Easy Card Entry rendszerben

A rendszerben minden fontosabb esemény rögzítésre kerül (pl.: kilépés, belépés, új vendég felvétele, módosítása, vendég beléptetése, rendszer nyitása, zárása, vendéghez fénykép készítése). Ezeknek az eseményeknek a megtekintését két menüpontban elérhető űrlapok (keresés, statisztika) teszik lehetővé.

Kimutatások menüpontban a Keresés menüpontra kattintva, a megjelenő űrlap lehetővé teszi a rendszerben tárolt események keresését, megtekintését. Az Összetett keresés gombra kattintva, a megjelenő Kimutatás adatokszűrőpanelen vendég adatokra (kártyaszám, név, irányítószám, település), művelettípusra, kezdő és záró időpontokat megadva tetszőleges idő intervallumra szűkítheti a keresési eredményeket.

 
11. kép
Keresési műveletek megadása

A keresést a Lekérdezés gombra kattintva kezdeményezheti.

A találati lista egy rendezhető táblázatban jelenik meg.

 
12. kép
Keresés eredménye látható a Lekérdezés gombra kattintás után

Jogszabályi megfelelőség miatt a Kimutatások menüpontban a Statisztika menüpontra kattintva megjelenő űrlap láthatóvá teszi a rendszerben az aktuális hónap vendég beléptetésének statisztikáját. Ha nem választ dátumot a felhasználó, hogy melyik havi statisztikára kíváncsi, akkor az aktuális hónap összesítése látható.

 
13. kép
Aktuális havi statisztika

Statisztika hónapja rész jobb oldalán lévő dátumválasztóból kiválasztott (vagy begépelt) dátumnak az év és hónap részét veszi figyelembe a rendszer (de teljes dátumot kell megadni, mindegy milyen napot választva), amikor a választott dátumnak megfelelő statisztikát jeleníti meg a Lekérdezés gombra kattintva.

Természetesen a rendszer játéknapokat (nyitás-zárás) ért a statisztika alatt a jogszabályoknak megfelelően, azaz egy ma esti megnyitással másnap (éjfél után, de még a mostani nyitásnak megfelelően, a zárás előtt) beléptetett vendég adatai a mai statisztikához számítódnak.

United Kingdom gambling site click here