Vendég beléptetése

Vendég beléptetése az ECE rendszerbe

A programban a beléptetés könnyen kezelhető. A beléptetési folyamat csak a rendszer nyitott állapotában lehetséges. ABeléptetés menüre kattintva, a Keresés és beléptetés panellapon egy Keresés * című autocomplett-es listába a kártyaszámot, nevet, irányítószámot vagy települést kell elkezdeni begépelni, ennek hatására a listában szűkül a találatok száma a gépelést követően, így könnyen kiválasztható a keresett vendég.

 
7. kép
A Keresés lista működés közben

A listából történő kiválasztás után a Keresés gombra kattintva láthatóvá válnak a vendég fontosabb adatai.

 
8. kép
A Keresés gomb megnyomásának hatása

 Ha bármilyen probléma felmerül a vendég beléptetésével kapcsolatosan, az már itt láthatóvá válik, ugyanis a Beléptetésgomb inaktívvá válik, a program pedig piros színnel jelöli a problémás adatot és figyelmeztetést is küld a felhasználónak a problémás adatról (pl. nem léptethető be, mert lejárt az azonosító okmánya). Ekkor lehetőség van módosítani a felhasználó adatait (a Módosítom gombra kattintva), majd újra le kell keresni a Beléptetés oldalon és ezt követően már beléptethető a rendszerbe.

Lekeresés után a Beléptetés gombra kattinva léptethető be a vendég, a beléptetés eredményét a rendszer egy megszokott formájú rendszerüzenetben közli a felhasználóval.

 
8. kép
A vendég beléptetése sikeres

A listában az utolsó megnyitás óta már beléptetett felhasználók nem láthatóak, azaz egy felhasználót egy nyitás-zárás időtartam alatt csak egyszer lehet beléptetni a rendszerbe.

United Kingdom gambling site click here